Abonnements­betingelser

For aftaler om automatisk kortbetaling gælder følgende vilkår i tillæg til Proforts generelle vilkår for levering af sim-korttjenester, ved modstrid mellem vilkårene i generelle betingelser og automatisk kortbetaling gælder sidstnævnte.

En aftale om automatisk kortbetaling indebærer at kundens betaling af regninger fra Profort vedrørende abonnement af Proforts tjenester sker ved automatisk overførsel af regningsbeløbet fra kundens betalingskort til Profort. Den automatiske overførsel sker på datoen for betalingsfristens udløb.

Tilmelding til automatisk kortbetaling sker ved elektronisk selvbetjening ved bestilling af Sim-kort og nr.

Ved kundens tilmelding til automatisk kortbetaling registrerer og opbevarer tredjemand, godkendt efter internationale sikkerhedsstandarder, de nødvendige betalingskort-oplysninger til brug for automatisk debitering af kundens betalingskort på vegne af Profort. Kunden kan til enhver tid ændre sine betalingskort-oplysninger og ligeledes framelde abonnement.

Hvis kunden er tilmeldt automatisk kortbetaling og den ikke kan gennemføres på grund af kundens forhold (hvis betalingen afvises af kunden eller banken) er Profort berettiget til at fremsende rykker til kunden med almindelig post. Profort er berettiget til at opkræve et rykkergebyr herfor, og Profort er berettiget til at ophæve aftalen hvis betalingen afvises.

Abonnementet skal opsiges 30 dage før udløbet, ellers er Profort berettiget til at forlænge abonnementet for yderligere en bindingsperiode som er enten 6 måneder for private og 12 måneder for erhverv.

Ved abonnementstype ’Privat’ er normalforbruget beregnet til fri data og max. 50 stk. SMS pr. måned. Overskrides det nævnte forbrug, forbeholder Profort sig ret til at fakturere forbruget videre med 0,25 kr. (inkl. moms)/SMS, 1,00 kr. pr. minut (inkl. moms)/tale og 0,50 kr. pr. opkald (inkl. moms). Der må ikke sendes SMS til udlandet. Overskrides dette vil SMS til EU-lande blive faktureret med 1,00 kr. (inkl. moms)/SMS og ikke EU-lande med 3,00 kr. (inkl. moms)/SMS.

Ved abonnementstype ’Erhverv’ er gennemsnitforbruget beregnet til fri data og max. 75 stk. SMS pr måned. Overskrides det nævnte forbrug, forbeholder Profort sig ret til at fakturere forbruget videre med 0,20 kr. (ekskl. moms)/SMS, 0,80 kr. pr. minut (ekskl. moms)/tale og 0,40 kr. pr. opkald (ekskl. moms). Der må ikke sendes SMS til udlandet. Overskrides dette vil SMS til EU-lande blive faktureret med 0,80 kr. (ekskl. moms)/SMS og ikke EU-lande med 2,40 kr. (ekskl. moms)/SMS.

Ved abonnementstype ’Erhverv PLUS+’ er gennemsnitforbruget beregnet til fri data, max. 10 minutters tale inkl. 25 opkald og max. 100 stk. SMS pr måned. Overskrides det nævnte forbrug, forbeholder Profort sig ret til at fakturere forbruget videre med 0,20 kr. (ekskl. moms)/SMS, 0,80 kr. pr. minut (ekskl. moms)/tale og 0,40 kr. pr. opkald (ekskl. moms). Der må ikke sendes SMS til udlandet. Overskrides dette vil SMS til EU-lande blive faktureret med 0,80 kr. (ekskl. moms)/SMS og ikke EU-lande med 2,40 kr. (ekskl. moms)/SMS.

Der indgås kun aftaler hvor kunden tilmelder Dankort, Visa Dankort eller MasterCard.

Fornyelse af og sletning af betalingskort oplysninger sker med log-in på hjemmesiden.

Se i øvrigt vores generelle handelsbetingelser eller kontakt Profort ved tvivlsspørgsmål.